Advies

Jouw vastgoedadviseur in de regio Rotterdam

Onze dienstverlening gaat verder dan het bemiddelen bij de aankoop of verkoop van een huis of appartement. Bij ons kun je ook terecht voor een taxatie van je woning, hypotheken, verzekeringen, bouwkundige keuringen en energielabels.

Taxaties

Bij Hey! Makelaars ben je aan het juiste adres voor taxaties. Of het nu is voor een taxatie voor een hypotheek voor jouw net aangekochte woning, voor een verbouwing of wanneer je een huis erft wij bieden onafhankelijke taxaties aan voor aantrekkelijke tarieven. Wij werken samen met gerenommeerde taxateurs en informeren je graag over de mogelijkheden.

Hypotheken en verzekeringen

Hey! Makelaars heeft via zijn netwerk toegang tot gerenommeerde hypotheekadviseurs en assurantiepersonen. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Bouwkundige keuringen

Als full-service makelaardij kunnen wij je assisteren bij het laten uitvoeren van bouwkundige keuringen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met vragen over de taxatie van uw woning, hypotheken, verzekeringen, bouwkundige keuringen en het energielabel. Wij helpen je graag.

Neem contact op